Het meisje achter Pubie blogs


Hoi! Dit ben ik.

foto cv 2

Mijn naam is Tirza en ik kom uit een klein dorpje in noord-oost Groningen. Ik ben 23 jaar oud, afgestudeerd (preverbaal) logopedist (Hanzehogeschool  Groningen, 2020) en ben aan het werk bij een hele leuke logopediepraktijk in Hengelo. Ik woon sinds juni 2020 in een leuk appartementje in een flat in Hengelo. Inmiddels ben ik al weer meer dan een jaar samen met mijn vriend J, en zijn we eind augustus (2021) gaan samenwonen in ons appartementje. We hebben het heel erg naar ons zin samen!

Voor mijn opleiding mocht ik voor de minor samen innoveren een half jaar in Sydney (Australië) wetenschappelijk onderzoek doen! De reis naar Australië heb ik overigens ook helemaal vastgelegd op video (Pubie goes Down Under, deze video’s kun je hier vinden). Ik geniet van werken met kinderen en leef mij graag in in hun belevingswereld. Disney en K3 muziek luisteren hoort daar gewoon bij. 😉 Verder ben ik christelijk en ga ik naar de 3GK gemeente in Hengelo.

Ik heb verschillende hobby’s momenteel. Ik vlog(de) maandelijks wat er in mijn leven gebeurde. De vlogs kun je vinden via https://www.youtube.com/channel/UC5jUsuJRgfHtpiysvOdOaQQ Daarnaast ben ik een enorme beautylover. Van nagellak tot oogschaduw en van foundation tot huidverzorging. Al moet ik eerlijk zeggen, dat hoe ouder ik word, hoe minder makeup ik ga gebruiken. Gek he? Voor een feestje maak ik mij zeker op, maar in every day life doe ik het eigenlijk bijna niet meer. Toch vind ik het nog steeds geweldig om te experimenteren met verschillende looks. Ik heb sinds kort ook maandelijks een subcription op goodiebox. Daar zullen misschien wat artikelen van te vinden zijn binnenkort!  Naast deze dingen ben ik langzaam ook wat bezig in een bullet journal en ben ik mijn tekenskils aan het verbreden.

Ik ben sinds mijn reis naar Australië nogal reisverslaafd. Helaas zaten we natuurlijk de afgelopen periode met de COVID pandemie (2020-2021) waardoor reizen bijna onmogelijk werd. In december 2021 was het eindelijk zover, de eerstvolgende reis naar NYC. Super cool! Helaas kreeg ik hier wel covid en zit ik sindsdien thuis. Daarover hou ik jullie op de hoogte via Youtube (Pubie Vlogs), instagram (@pubievlogs) en via deze website!

Ohja.. Een veelgestelde vraag: Waar komt pubieblogs vandaan? Pubie is mijn bijnaam, dus toepasselijk werd het pubieblogs. Ik ga er vanuit dat je nu wel weet wie ik ben. Veel plezier met het lezen van Pubieblogs!

Liefs,

Pubie

Eén reactie op “Het meisje achter Pubie blogs”

Plaats een reactie